Обратно към категорията

Офис/магазин/студио 108 кв. м. на две нива в комплекс "Клас Хаус" кв. Смирненски гр. Пловдив

10 юли 2020, 0:03

Oblast Sliven, Bliznets

Цена 56000 BGN

Добави в любими

реклама офис/магазин/студио 108 кв.м. на две нива в комплекс клас хаус кв. смирненски гр. пловдив

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

ОТ СОБСТВЕНИК /БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ/

Строител и инвеститор : "Семо груп инвест" ООД ,собственик : Златко Стефанов

Сградата е с акт 15 /от 18.09.2018 год./,до месец се очаква акт 16/въвеждане в експлоатация/

Офисът е предвиден с 2-ве предназначения : 1. Голям офис с приемна /с две секретарки/,конферентна зала,директорски офис и два санитарни възли. 2. Офис с приемна и самостоятелен ,отличен, двустаен апартамент. Офиса е с 2-ва входа,има възможност за отделни водомери и електромери /за отделните нива/ п.с. подходящ е и за магазин,студио,кантора ..............

Жилищна сграда CLASS HOUSE e разположена в тихата и предпочитана част на кв. Христо Смирненски в близост до спирка на градския транспорт, която осигурява добра комуникация с всяка точка на града.В двора на сградата са предвидени достатъчно паркоместа за свободно паркиране на живущите, както и тревни площи около сградата с висока и ниска декоративна растителност, много цветя и дървета, кът за отдих с места за сядане, което допринася за комфорта на всеки.

Комплекс CLASS HOUSE се намира в най-чистия квартал, от екологична гледна точка, в град Пловдив – без индустриални предприятия. Разположен на ул. ,,Юндола’’, с панорамен изглед на юг към Родопите.

В близост са няколко големи супермаркета (LIDL, KAUFLAND, BILLA, ПИКАДИЛИ, САНИ, ЛЕКСИ, ТРИУМФ), МОЛ-Пловдив, студентски общежития, медицински заведения, училища, ясли ,детски градини и Математическата гимназия. Допълнително е луксозното и прецизно завършване на общите части – двойна хидро и топло изолация, италиански хидравличен шест местен асансьор, гранитно стълбище, решетъчна тухла Porotherm на Wienerberger, облицовки от Еталбонд.

1636

216

Инж Златко Стефанов
Инж Златко Стефанов
онлайн 1 година Преди

Регистриран

9 декември 2018

Изпрати съобщение

Изпрати съобщение

Коментари

Напиши коментара си тук

Текстът на съобщението е твърде кратък, добавете още думи

Изпрати

Коментари: 1

Интересувам се

Отговор

Покажи още

Скрий