Когато Ви е нужен превод

Давид 0

Всички знаем за бързите онлайн инструменти за превод. Само че, продуктът на тези инструменти не е особено качествен.

Не е граматически правилен, не всички пунктуационни знаци са спазени, не е стилистически оформен и определено е доста буквален. Всеки, който ги е използвал, не би искал да го прави за превод на важни документи или като цяло за всякакви други текстове. Но ние бихме искали да променим представата Ви за онлайн преводи, защото вече не става въпрос за инструменти, които допускат много грешки, а за лицензирана работа на заклети експертни преводачи. Професионалисти, чиито офиси вече дори не е нужно да посещавате, защото те знаят как  да се възползват от силата на Интернет.

Сега вече е лесно!

Както споменахме, за всеки нуждаещ се от бързина и професионализъм що се отнася до превода и легализацията на документи и всякакъв тип текстове, вече дори не е нужно да губите време. Професионалистите от агенция ПроТранс Експерт са помислили и за това и са направили процеса много лесен! Просто трябва да влезете в сайта им, да попълните формата за онлайн поръчка предоставена там и те ще се свържат с Вас в рамките на един час за потвърждение на поръчката. Те могат да поемат всеки проект с много широка гама от езици, с които работят. А те са над 40! Прикачвате документа и те се захващат за работа, при което ще Ви бъде доставен в рамките на няколко дни, преведен и с необходимите подписи, печати и заверки. Така бързо и лесно имате решение и можете да използвате документа където е необходимо!

Защо ПроТранс Експерт?

Освен, че Ви предлагат толкова лесен начин за превод и легализация на нужните Ви документи има още причини, подари които да изберете да работите с тях. Тук става дума за професионална и акредитирана от МВнР, агенция, в която работят само висококвалифицирани заклети преводачи с всички необходими договори. Това са филолози, чията страст са преводите на всякакъв тип текстове от и на български към повече от 40 езика използвани по света. Целта им е да помагат на всеки, който има желанието да разширява кръгозора си, излизайки от границите на една държава. Те работят на два етапа за всеки превод, с който се заемат. Първо той бива преведен от експерт филолог, с помощта на съответната база данни за вида документ. А след това е проверяван и граматически и стилистически оформян от редактор, за да бъде напълно сигурно, че резултатът е на 100% точен!

Сега онлайн преводите не се извършват от разни инструменти, а от квалифицирани хора, които определено знаят какво правят. Работата с ПроТранс Експерт се осъществява лесно, просто трябва да влезете в сайта им и да направите поръчката. Те ще се погрижат за всичко останало, докато Вие не трябв да се тревожите за нищо!

Станете част от групата на доволните клиенти и ние сме сигурни, че винаги ще избирате да работите с тях в бъдеще! Защото ние проверихме и знаем, че са най-добрите!

Facebook Comments

Давид

Aвтор на съдържание със страст към писането.