За проекта

Проект Open-Bulgaria.com има за цел да представи информация за България, но по един по-различен начин…

Проект Open-Bulgaria.com е уникален онлайн портал, който има за цел да представи България по нов и интересен начин. Ние вярваме, че всяка държава има своите истории, култура и традиции, които заслужават да бъдат споделени и разказани.

Създаден през 2020 година, Open-Bulgaria.com е мястото, където можете да откриете уникални истории за България, разказани от хората, които я обитават. Ние не се фокусираме само върху новините и текущите събития, а се стремим да представим България като многообразна и красива държава с богата история и култура.

В проекта ни ще намерите различни теми, като история, култура, география, традиции и много други. Целта ни е да покажем България в най-добрата й светлина и да покажем колко многообразна и красива може да бъде тази държава.

Нашият екип от експерти събира информация от различни източници, обработва я и я представя във формата на интересни и лесни за разбиране статии. Ние също така се стремим да предоставим на нашите читатели достъп до актуална информация за България.

Но какво ни прави различни от другите информационни портали? Ние вярваме, че България е много повече от новини и политика. Тя е държава, която има много да предложи – красива природа, богата култура, уникална история и много други. Ние искаме да открием и да споделим тези истории с нашите читатели.

В заключение, проект Open-Bulgaria.com е мястото, където можете да откриете България на един различен начин. Ние се стремим да представим държавата ни по най-добрия начин и да споделим уникалните истории, които я правят такава, каквато е днес. Благодарим ви, че избрахте да ни посетите!

Share to friends
Open Bulgaria:Историята, Културата и Природа