Проект OtDron.com – красиви места, заснети от дрон

България от дрон България

България от дрон

България е страна с богата история и култура, която предлага на своите посетители множество възможности за почивка и развлечение. Една от най-вълнуващите начини да се запознаете с България е от птичи поглед. С помощта на дрон може да се насладите на спиращи дъха гледки към величествените планини, красивите плажове, очарователните градове и села.

Ето няколко от най-красивите места в България, които си заслужава да видите от дрон:

Рила – най-високата планина в България, предлага на своите посетители множество възможности за туризъм, ски и сноуборд. От птичи поглед Рила изглежда като приказно царство, покрито с бели шапки от сняг.


Пирин – втората по височина планина в България, е известна със своите величествени върхове, дълбоки долини и езера. От дрон Пирин изглежда като истинска природна картина.
Черно море – най-дългата брегова линия на България, предлага на своите посетители множество възможности за плаж, плуване, риболов и водни спортове. От дрон Черно море изглежда като тюркоазено море, с пясъчни плажове и скали.
София – столицата на България, е дом на множество исторически забележителности, сред които храм-паметник „Александър Невски“, църквата „Света София“ и Царевец. От дрон София изглежда като приказен град, с множество кули, църкви и сгради.
Пловдив – вторият по големина град в България, е известен със своите древни римски и византийски забележителности, сред които Античен театър, Римски стадион и Старият град. От дрон Пловдив изглежда като истинска съкровищница на историята.


Това са само малка част от красивите места в България, които си заслужава да видите от дрон. С помощта на този уникален начин за наблюдение на страната може да се насладите на спиращи дъха гледки, които ще ви останат в съзнание за цял живот.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ремонт на покриви в България: Какво да очаквате от професионалистите и как да ги разпознаете?

Кадри от дрон можете да видите на www.OtDron.com

Rate article
Open Bulgaria:Историята, Културата и Природа
Add a comment